Een greep uit de bedrijven

Van wie wij hun dromen hebben gerealiseerd

Evolutie van bakstenen naar een omnichannelstrategie

Voor Group Lotus, moederbedrijf van het legendarische automerk Lotus Cars, mochten wij in samenwerking met Fresh Design International meedenken in hun strategie voor het toekomstige wereldwijde retail netwerk.

Lees meer…

Hogere efficiency door nieuwe processen
Streamlined heeft de afgelopen periode zijn team sterk uitgebreid. Als gevolg van deze snelle groei hebben wij samen met Streamlined de huidige werkwijze efficiënter gemaakt en weer toekomst bestendig.

Lees meer…

MG in Nederland, opzet distributie & retail
SAIC Motor Europe herintroduceert MG op de Nederlandse markt als eerste merk in Europa. Hiervoor hebben wij onderhandelingen met de fabrikant en de distribuerende partij gevoerd. De retail, commerciële en operationele werkwijze opgezet en bemenst.

Lees meer…

Vernieuwde totaalaanpak op sales

The Jekill & Hyde company heeft afgelopen jaren een snelle groei doorgemaakt wereldwijd in afzet, ontwikkeling van het netwerk en de bijbehorende ontwikkeling van nieuwe producten. De organisatie van een aantal jaren terug dient een vernieuwde aansluiting te vinden bij de nieuwe strategieën en wensen van de klanten hedendaags. Fueled Concepts heeft hier invulling aan gegeven.

Lees meer…

Ondernemen in sport in Corona tijd
Eind december 2020 werd bekend dat Heroes Den Bosch de host mocht zijn van 2 volledig Corona-proof bubbels van de FIBA Europe Cup. Gezamenlijk met Sam Vinck & Roel van de Graaf van Heroes Den Bosch hebben wij in slechts 3,5 week tijd alles op militaristische wijze opgezet.

Lees meer…

Inrichting van strategie naar sales en implementatie trajecten
Firefly Efficiency is een jong bedrijfs. In het 3de kwartaal van 2020 zijn wij bij Firefly betrokken geraakt en hebben ons bezig gehouden met de inrichting van alle sales en implementatie trajecten.

Lees meer…

Ben jij er klaar voor?

Iedere ondernemer is bezig met het optimaliseren van zijn bedrijf (of zou hiermee bezig moeten zijn). Of je nu bezig bent met vraagstukken als “Hoe goed presteren wij momenteel?”, “Waar liggen onze kansen” of “Hoe creëren wij onze een cultuur van continue verbetering?”: De drang naar doorontwikkeling houdt je bezig. Door middel van een quickscan maak je snel aan jezelf inzichtelijk welke vraagstukken het meest bij jou spelen én hoe je deze kunt prioriteren. Kortom: Daag jezelf uit om stil te staan bij het ‘’Waarom’’ achter je antwoorden.

Het invullen van de quickscan duurt slechts 5 minuten. Je ontvangt een gratis op maat advies per mail!

Start de Quickscan

Contact gegevens

Bezoekadres
Bulk 19
5371 ML Ravenstein

Postadres
Watermunt 14
5236 TJ 's-Hertogenbosch

+31 (0) 641 241 820
info@fueledconcepts.com

Blijf op de hoogte

Direct contact

Contactpagina

Copyright Fueled Concepts -  Algemene voorwaarden.