Gedreven door efficiëntie  

Inrichting van strategie naar sales en implementatie trajecten

Firefly Efficiency is een jong bedrijf. In het 3de kwartaal van 2020 zijn wij bij Firefly betrokken geraakt en hebben ons bezig gehouden met de inrichting van strategie naar alle sales en implementatie trajecten. Hier hebben wij een pragmatische aanpak voor gemaakt waarbinnen alle 3 de afdelingen (Techniek, Marketing, Sales) op een eenduidige wijze vanuit de lange en korte termijn visie zijn door vertaald.

Bekijk onze werkwijze

Focus door keuzes

Beperkingen opleggen door ‘’echt’’ keuzes te maken en hierdoor richting te geven was het uitgangspunt. Wij hebben vanuit Fueled Concepts bij de begeleiding van deze startup gebruik gemaakt van het OGSM model, wat zeker voor een aan sterke groei onderhevige onderneming makkelijk te hanteren is. En, bij te stellen is op de verrichting kant, aan de actie zijden.

Verder hebben wij de diepgang opgezocht voor het sales en implementatie traject. Hier is een strak te managen en te meten proces voor opgesteld samen met de team members van het sales team. Uiteraard inclusief de oplevering van een makkelijk te hanteren sales funnel die nu ook operationeel is binnen het bedrijf. Daarnaast blijven wij overigens met een coachende rol betrokken bij de implementatie van de sales strategie voor maximaal effect.

Genius

Naast de sales strategie hebben wij ook de functie van ‘’implementatie Genius’’ en bijbehorend proces vormgegeven.

Het is van groot belang dat iedereen beseft dat de gewenste verandering geen ‘laagje over de organisatie’ is, maar een diepgewortelde werkwijze die door iedereen opnieuw geadopteerd moet worden. Daarom komt de Firefly Genius naar jouw organisatie en gaat hij eerst in gesprek. Met de directie of DMU, maar vooral ook met de individuele teamleden. Een optimale workflow leg je immers niet op: die vorm je samen! De Firefly Genius helpt jou en jouw bedrijf op weg naar verbetering.

Nadat in kaart is gebracht hoe de organisatie nu functioneert en waar de pijnpunten en wensen liggen, worden handvatten gegeven waarmee de organisatie de nieuwe werkwijze kan implementeren, natuurlijk met voldoende begeleiding door de Firefly Genius.

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact op

Ben jij er klaar voor?

Iedere ondernemer is bezig met het optimaliseren van zijn bedrijf (of zou hiermee bezig moeten zijn). Of je nu bezig bent met vraagstukken als “Hoe goed presteren wij momenteel?”, “Waar liggen onze kansen” of “Hoe creëren wij onze een cultuur van continue verbetering?”: De drang naar doorontwikkeling houdt je bezig. Door middel van een quickscan maak je snel aan jezelf inzichtelijk welke vraagstukken het meest bij jou spelen én hoe je deze kunt prioriteren. Kortom: Daag jezelf uit om stil te staan bij het ‘’Waarom’’ achter je antwoorden.

Het invullen van de quickscan duurt slechts 5 minuten. Je ontvangt een gratis op maat advies per mail!

Start de Quickscan

Contact gegevens

Bezoekadres
Bulk 19
5371 ML Ravenstein

Postadres
Watermunt 14
5236 TJ 's-Hertogenbosch

+31 (0) 641 241 820
info@fueledconcepts.com

Blijf op de hoogte

Direct contact

Contactpagina

Copyright Fueled Concepts -  Algemene voorwaarden.