Wil jij idealen omzetten naar plannen en acties?

Laat je uitdagen door ons!

Werkwijze

De huidige situatie in kaart gebracht, dat is het vertrekpunt. We brengen gezamenlijk in kaart waar de organisatie nu staat en bepalen de stip op de horizon waar we naar toe werken, ‘’The true North’’ genoemd. Hierbij kijken wij naar de ‘’richting’’ die strategisch is uitgezet, adviseren wij bij de ‘’inrichting’’ van o.a. processen, structuren, doelstellingen, way-of-working en begeleiden wij de ‘’verrichting’’ de realisatie.

Daarnaast zijn voor de verbetering van de operationele sturing interviews gehouden met klanten en medewerkers in de operatie en is het huidige operationele stuurproces in kaart gebracht. We gaan dus desgewenst samen de hele optimalisatie te lijf, en laten alles en iedereen weer waarde toevoegen.

Wij leveren vervolgens een plan van aanpak voor verandering en sturen de verrichting daarvan aan. Hierbij waarborgen wij de verbeteringen door gebruik te maken van inzichtelijke tools en modellen. Dit doen wij bij al onze klanten, in alle lagen van de organisatie.

 

Meer weten?

Contact opnemen

Wat mag je van ons verwachten?

  1. Wij zorgen voor focus
  2. Wij maken op pragmatische wijze ons punt
  3. Wij zorgen voor balans tussen idealen en praktijk
  4. Wij leggen pijnpunten bloot
  5. Wij blijven met 2 benen aan de grond en iedereen is gelijk
  6. Wij beloven alleen gouden bergen die we waar kunnen maken
  7. Wij werken met een flexibele schil van specialisten
  8. Wij doen het samen

Ben jij er klaar voor?

Iedere ondernemer is bezig met het optimaliseren van zijn bedrijf (of zou hiermee bezig moeten zijn). Of je nu bezig bent met vraagstukken als “Hoe goed presteren wij momenteel?”, “Waar liggen onze kansen” of “Hoe creëren wij onze een cultuur van continue verbetering?”: De drang naar doorontwikkeling houdt je bezig. Door middel van een quickscan maak je snel aan jezelf inzichtelijk welke vraagstukken het meest bij jou spelen én hoe je deze kunt prioriteren. Kortom: Daag jezelf uit om stil te staan bij het ‘’Waarom’’ achter je antwoorden.

Het invullen van de quickscan duurt slechts 5 minuten. Je ontvangt een gratis op maat advies per mail!

Start de Quickscan

Contact gegevens

Bezoekadres
Bulk 19
5371 ML Ravenstein

Postadres
Watermunt 14
5236 TJ 's-Hertogenbosch

+31 (0) 641 241 820
info@fueledconcepts.com

Blijf op de hoogte

Direct contact

Contactpagina

Copyright Fueled Concepts -  Algemene voorwaarden.