Focus krijgen in een snel veranderende tijd?

Samen komen we verder!

Over ons

In de huidige maatschappij volgen veranderingen elkaar steeds sneller op. Dat zorgt voor diverse operationele uitdagingen binnen organisaties.

Wij adviseren op het gebied van organisatieontwikkeling en het continu optimaliseren van de manier van werken. Het in kaart brengen waar de organisatie nu staat en het gezamenlijk bepalen van de doelstelling behoren tot onze kerntaken. Wij helpen onze klanten uitdagingen te overwinnen door binnen de organisatie kansen zichtbaar te maken om dingen beter, sneller en efficiënter te doen. Met onze pragmatische realisatiekracht ondersteunen wij om een breed gedragen aanpak met blijvende impact te implementeren.

Door stil te staan en je af te vragen ‘’Waarom’’ zie je de zin van wat je wil gaan doen, en krijg je er zin in!

Bel direct

Achtergrond

Wij hebben ruim 15 jaar ervaring in commerciële, management- en development posities in diverse organisaties binnen retail (automotive, sports, dealer development) met een verscheidenheid aan internationale culturen.

Fueled Concepts typeert zich als open, energiek, sociaal, commercieel scherp, no-nonsens, pragmatisch en sterk in de executie. Wij staan in onze kracht als wij sturend mogen zijn in een proces/implementatie van structurele ontwikkeling en commerciële resultaatverbetering.

Onze stelling:
“Proceed dreaming, we will speed up the achieving.”

Why

Wij gebruiken onze passie voor aanpakken en de wereld begrijpen om datgene te bereiken wat iedereen al lang in zich heeft, een betere toekomst. Zodat organisaties ideale omzetten naar plannen. Focus krijgen in een snel veranderde tijd. En eindelijk bereiken waar ze al zo lang over dromen.

How

  • Wij zorgen voor focus
  • Wij maken binnen een A4 ons punt
  • Wij zorgen voor de balans tussen idealen en praktijk
  • Wij leggen pijnpunten bloot
  • Wij blijven met twee benen aan de grond en iedereen is gelijk
  • Wij beloven alleen gouden bergen die we waar kunnen maken
  • Wij werken met een flexibele schil van specialisten
Onze werkwijze

How, what

Advies, Training & Coaching

Wij adviseren op het gebied van organisatieontwikkeling en het continu verbeteren van de manier van werken. Het in kaart brengen waar de organisatie nu staat en het gezamenlijk bepalen van de doelstelling behoren tot onze kerntaken.
Wij leveren een plan van aanpak voor verandering en sturen de realisatie daarvan aan. Hierbij waarborgen wij de verbeteringen door gebruik te maken van inzichtelijke tools en modellen.

We geven trainingen op management niveau, maar verzorgen ook trainingen binnen het bedrijf bij al onze klanten in alle lagen van de organisatie.

Meer informatie over de how of de what?

Neem contact op

Lean Six Sigma Black Belt

Faalkosten reduceren, processen verbeteren, klantgerichter werken? Wij zijn de technieken en de strategieën meester om processen te analyseren en te verbeteren. Daarnaast weten wij als geen ander hoe je mensen hierin motiveert en faciliteert. Dit maakt ons tot een grote meerwaarde in elke organisatie die een cultuur van continu verbeteren wil creëren.


Ervaren wat het jou oplevert? Wij gaan graag met je in gesprek.

Contact opnemen

Rob van der Heijden

Ik ben Rob van der Heijden, bevlogen ondernemer en oprichter van Fueled Concepts. Mijn passie als ras opportunist is om te durven dromen, kansen te zien en met een ‘Better every day’’ mentaliteit waarde toe te voegen aan de mensen en processen binnen onze klanten. Hierbij combineer ik op pragmatische wijze persoonlijke drijfveren met kennis en ervaring. Ondernemen, samenwerken en het verschil maken! Daar sta ik voor en streef erna om ten allen tijde vooruitgang te boeken.

Jake van Zijl

Ik ben Jake van Zijl, een young professional met een passie voor sport, dat vloeit voort uit mijn intrinsieke drang om elke dag iets beter te worden in hetgeen wat ik doe. Mijn werk geeft mij energie wanneer het lukt om elkaar beter maken door als collectief te handelen. Mijn rol bij Fueled Concepts is het helpen verwezenlijken van deze droom voor bedrijven die ons inschakelen.

Ben jij er klaar voor?

Iedere ondernemer is bezig met het optimaliseren van zijn bedrijf (of zou hiermee bezig moeten zijn). Of je nu bezig bent met vraagstukken als “Hoe goed presteren wij momenteel?”, “Waar liggen onze kansen” of “Hoe creëren wij onze een cultuur van continue verbetering?”: De drang naar doorontwikkeling houdt je bezig. Door middel van een quickscan maak je snel aan jezelf inzichtelijk welke vraagstukken het meest bij jou spelen én hoe je deze kunt prioriteren. Kortom: Daag jezelf uit om stil te staan bij het ‘’Waarom’’ achter je antwoorden.

Het invullen van de quickscan duurt slechts 5 minuten. Je ontvangt een gratis op maat advies per mail!

Start de Quickscan

Contact gegevens

Bezoekadres
Bulk 19
5371 ML Ravenstein

Postadres
Watermunt 14
5236 TJ 's-Hertogenbosch

+31 (0) 641 241 820
info@fueledconcepts.com

Blijf op de hoogte

Direct contact

Contactpagina

Copyright Fueled Concepts -  Algemene voorwaarden.