Fueled Concepts gaf Heroes de perfecte assist voor een driepunter

Ondernemen in sport in Corona tijd

Eind december 2020 werd bekend dat Heroes Den Bosch de host mocht zijn van 2 volledig Corona-proof bubbels van de FIBA Europe Cup. Gezamenlijk met Sam Vinck & Roel van de Graaf van Heroes Den Bosch hebben wij in slechts 3,5 week tijd alles op militaristische wijze opgezet.

Bekijk onze werkwijze

Kansen zien in uitdagende tijd

Sinds dit seizoen is Heroes Den Bosch terug in Europa, waar de Bossche basketballclub thuishoort. Voor de club, sponsoren maar ook zeker voor de fans een moment om naar uit te kijken. Corona zorgde er echter voor dat topsport een tijd lang niet door kon gaan. Eind december 2020 werd bekend dat Heroes Den Bosch de host mocht zijn van 2 volledig Corona-proof bubbels van de FIBA Europe Cup.

Op militaristische wijze

Gezamenlijk met Sam Vinck & Roel van de Graaf van Heroes Den Bosch hebben wij in slechts 3,5 week tijd alles op militaristische wijze opgezet. Hier kijken wij terug op een geslaagde week. Na een succesvolle editie in januari, kregen we de unieke kans om wederom 8 Europese topclub te ontvangen in Gemeente ‘s-Hertogenbosch. Dit keer voor de 8ste- en kwartfinales. Uniek in Nederland, zeker in deze tijden.

  • Met 16 clubs uit 12 verschillende landen
  • Meer dan 1000 negatieve COVID-19 testen
  • +250 busritten
  • Meer dan 100 vrijwilligers

Weken schrijven aan protocollen, draaiboeken. En uiteindelijk de uitvoering zijn we in staat geweest om bijna 500 atleten en officials veilig te transporteren, faciliteren en medische ondersteuning te bieden.

Benieuwd wat we kunnen bieden?

Neem contact op

Ben jij er klaar voor?

Iedere ondernemer is bezig met het optimaliseren van zijn bedrijf (of zou hiermee bezig moeten zijn). Of je nu bezig bent met vraagstukken als “Hoe goed presteren wij momenteel?”, “Waar liggen onze kansen” of “Hoe creëren wij onze een cultuur van continue verbetering?”: De drang naar doorontwikkeling houdt je bezig. Door middel van een quickscan maak je snel aan jezelf inzichtelijk welke vraagstukken het meest bij jou spelen én hoe je deze kunt prioriteren. Kortom: Daag jezelf uit om stil te staan bij het ‘’Waarom’’ achter je antwoorden.

Het invullen van de quickscan duurt slechts 5 minuten. Je ontvangt een gratis op maat advies per mail!

Start de Quickscan

Contact gegevens

Bezoekadres
Bulk 19
5371 ML Ravenstein

Postadres
Watermunt 14
5236 TJ 's-Hertogenbosch

+31 (0) 641 241 820
info@fueledconcepts.com

Blijf op de hoogte

Direct contact

Contactpagina

Copyright Fueled Concepts -  Algemene voorwaarden.