Fueled Concepts geeft The Jekill and Hyde Company de ultieme ervaring

Vernieuwde totaal aanpak op sales

The Jekill & Hyde company heeft afgelopen jaren een snelle groei doorgemaakt wereldwijd in afzet, ontwikkeling van het netwerk en de bijbehorende ontwikkeling van nieuwe producten. De organisatie van een aantal jaren terug dient een vernieuwde aansluiting te vinden bij de nieuwe strategieën en wensen van de klanten hedendaags. Fueled Concepts heeft hier invulling aan gegeven.

Bekijk onze werkwijze

Titel

The Jekill & Hyde company heeft afgelopen jaren een snelle groei doorgemaakt wereldwijd in afzet, ontwikkeling van het netwerk en de bijbehorende ontwikkeling van nieuwe producten. De organisatie van een aantal jaren terug dient een vernieuwde aansluiting te vinden bij de nieuwe strategieën en wensen van de klanten hedendaags.

Als gevolg van deze snelle groei is Fueled Concepts ingeschakeld voor een structurele verbetering in het gehele operationele werkproces. Daarnaast om de internationaal opererende accountmanagers beter aan te laten sluiten bij de wensen van de klant en meer waarde toe te voegen door culsultive-selling. Hier hebben wij een op maat ontwikkelplan voor gemaakt en uitgerold.

Doel van dit ontwikkelplan is om de systematiek van accountplanning eigen te maken. De onderstaande deeltaken uit het functieprofiel van accountmanager diende ontwikkeld te worden: Mede bepalen en uitvoering geven aan het Sales plan en het realiseren van targets. Opstellen, uitvoeren en realiseren van accountplannen.  Maandelijks rapporteren over de voortgang van de verantwoordelijkheidsgebieden. Bijsturen waar nodig en corrigerende maatregelen treffen.

Focuspunten

Zelfstandig en efficiënt kunnen bepalen en uitvoering kunnen geven aan het Sales plan en de te realiseren van targets.

  • Bepalen van de te behalen resultaten per merk in
  • Bepalen van de te behalen resultaten per dealer in (Volgens de 80/20 regel voor alle dealers de jaardoelstelling bepalen)

Zelfstandig, doelgericht en efficiënt accountplannen kunnen opstellen, uitvoeren en realiseren.

  • Accountplan opstellen per dealer
  • Plannen van de acties die nodig zijn om de resultaten te behalen
  • Uitvoeren van gerichte acties om de resultaten te behalen

Randvoorwaarden die wij vanuit Fueled Concepts hebben toegevoegd:

  • Integraal & voldoet aan de strategische doelstellingen
  • Pragmatisch en makkelijk toe te passen
  • Gebruik van de theorie met focus vooral op de praktijk
  • Actieve bijdrage van betrokken stakeholders

Benieuwd wat we kunnen bieden?

Neem contact op

Ben jij er klaar voor?

Iedere ondernemer is bezig met het optimaliseren van zijn bedrijf (of zou hiermee bezig moeten zijn). Of je nu bezig bent met vraagstukken als “Hoe goed presteren wij momenteel?”, “Waar liggen onze kansen” of “Hoe creëren wij onze een cultuur van continue verbetering?”: De drang naar doorontwikkeling houdt je bezig. Door middel van een quickscan maak je snel aan jezelf inzichtelijk welke vraagstukken het meest bij jou spelen én hoe je deze kunt prioriteren. Kortom: Daag jezelf uit om stil te staan bij het ‘’Waarom’’ achter je antwoorden.

Het invullen van de quickscan duurt slechts 5 minuten. Je ontvangt een gratis op maat advies per mail!

Start de Quickscan

Contact gegevens

Bezoekadres
Bulk 19
5371 ML Ravenstein

Postadres
Watermunt 14
5236 TJ 's-Hertogenbosch

+31 (0) 641 241 820
info@fueledconcepts.com

Blijf op de hoogte

Direct contact

Contactpagina

Copyright Fueled Concepts -  Algemene voorwaarden.